KOPIN d.o.o.

Od 1996. godine na usluzi Vam stoji tim ljudi koji se prvenstveno ističe po svom iskustvu i stručnosti.

Specijalizirali smo se u projektiranju i kompletnom opremanju ugostiteljskih objekata. Osim toga kod nas možete pronaći i kupiti ugostiteljski namještaj-opremu kao što su vanjske stolice od metala ili tehnoratana sa aluminijskom konstrukcijom, postolja i topalit ploče, unutarnje stolovi te barske i restoranske stolice. Vršimo uslugu dostave i montaže na objektima.

U mogućnosti smo za Vas opremiti kuhinju sa neutralnom kuhinjskom opremom te svim profesionalnim kuhinjskim uređajima kao što su plinski ili električni štednjaci, topli i hladni pultovi, mašine za pranje suđa i druga kuhinjska oprema.

Prema Vašim željama i potrebama naši projektanti učinit će Vaš prostor zanimljivijim i funkcionalnijim.

Svojim iskustvom i profesionalnošću zadobili smo povjerenje stranih partnera-proizvođača stolica, fotelja, garnitura, postolja i topalit, sm france i isotop tankih ploča za caffe i lounge barove, restorane, hotele i time postali direktni uvoznici njihovih programa.

Još važnije je da smo dobili povjerenje brojnih kupaca na području cijele Hrvatske, a o čemu najviše govori i naša referentna lista.

Nadamo se da ćete na ovim stranicama pronaći željene informacije i pregledom referentnih radova steći uvid u veličinu i kvalitetu našeg poslovanja.

PROJEKTIRANJE

Prema Vašim željama i potrebama te našem višegodišnjem iskustvu možemo Vam pružiti usluge izvida, izmjere prostora, idejnih rješenja.

U mogućnosti smo napraviti rješenja i izvedbu Vašeg prostora od najjednostavnijih (izrada rješenja šankova) do najzahtjevnijih projekata (projektiranje, caffe barova, kuhinja...). Neka od rješenja možete pogledati na stranicama projektiranja ili referenci.

  • Galerija fotografija
  • Kontakti
KOPIN - SALON RIJEKA -

KOPIN - SALON RIJEKA

Pošaljite upit

© Kopin d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.