Opći uvjeti poslovanja

1. PODACI O PRODAVATELJU

Internet trgovinom KOPIN upravlja KOPIN d.o.o., pružatelj usluge koji se bavi veleprodajom ugostiteljske opreme.

Podaci o prodavatelju:

Naziv: KOPIN d.o.o.
Sjedište: Zametska 98, Rijeka
Adresa: Zametska 100 A
Upisano u sudski registar kod: Trgovački sud u Rijeci, Tt-95/2507-2
Temeljni kapital: 70.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Član uprave: Darko Šukunda
IBAN: HR7424840081101986044 kod Raiffeisen BANK Austria d.d. Zagreb
SWIFT: RZBHHR2X
OIB: 38757501974

2. OPIS PROIZVODA I FOTOGRAFIJE

Ne odgovaramo za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda. Postoji mogućnost različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmjeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

3. CIJENE, UVJETI PRODAJE, ROK DOSTAVE

3.1. Cijene

Sve cijene na web stranici su navedene u kunama i izražene su bez PDV, osim ako nije izričito napisano drugačije. Cijene ne sadrže troškove dostave.

Ponuda proizvoda na internet stranici se može često mijenjati i ažurirati.

Dodatni popust za proizvode koji su na akciji ne vrijedi, u akcijsku cijenu nisu uračunati troškovi dostave. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje i visina popusta. Prodavatelj zadržava pravo da u svakome trenutku bez ikakve obavijesti odredi popust za određeni proizvod ili skupinu proizvoda.

FOR OUR FOREIGN CUSTOMERS

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

3.2. Uvjeti prodaje

Kako bi se roba naručila, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe isporučujemo po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vašu adresu, Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen Zakonom.

3.3. Rok dostave i cijena

Rok dostave za proizvoda koji se nalaza na lageru je najviše do sedam radnih dana od uplate a najviše četrnaest radnih dana za isporuke koje se imaju izvršiti Kupcima na teritorij otoka. Za ostale proizvode koje Prodavatelj ne drži na skladištu rok isporuke može biti dosta dulji od prethodno navedenih, u zavisnosti od odabranog proizvoda i količine. Također, rok isporuke može se produljiti i u slučaju događaja koje Prodavatelj nije mogao predvidjeti niti spriječiti. U oba slučaja Kupac biti pravovremeno obaviješten o predviđenom roku isporuke. Cijena dostave varira od narudžbe do narudžbe, što zavisi od količine i težine proizvoda. Uslugu dostave proizvoda obavljaju dostavne službe (DPD, GLS, Gebrüder Weiss).

Isporuka dostave je moguća izvan zemlje, za detaljnije molimo Vas da nas kontaktirate.

3.4. Plaćanje

U prodajnom salonu nema gotovinskog plaćanja ni plaćanja karticom putem POS uređaja, već isključivo samo virmanom(banka, pošta ili net banking) i online plaćanja karticama preko računala.

Jednokratno plaćanje(sva plaćanja osim virmana se vrše online):

  • Virman
  • American Express
  • Diners
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

Plaćanje na rate bez kamata i naknada:

  • American Express 2 do 6 rata
  • Diners 2 do 12 rata
Mastercard Securecode Verified By Visa
American Express Diners Club InternationalMasterCard Maestro Visa

4. POSTUPAK KUPNJE

Kada kupac želi izvršiti narudžbu, šalje upit za ponudu na e-mail. Po primitku e-maila, trgovac šalje ponudu na e-mail sa podacima za uplatu kupcu. Trgovac može, kako bi provjerio podatke i jamčio točnost isporuke, telefonskim putem kontaktirati kupca, putem broja koji je kupac upisao kao kontaktni broj. Nakon šta kupac izvrši uplatu, šalje mu se ili naručuje tražena roba.

5. RAČUN

Trgovac kupcu koji kupi proizvod iz internet trgovine izdaje račun u pisanom obliku. Račun je sačuvan  u elektronskom obliku u računalu Trgovca i dostupan je kupcu kada ga zatraži . Račun se šalje kupcu naknadno nakon uplate na kućnu adresu koja je navedena u ponudi.

6. RASKID UGOVORA

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 7 (sedam) dana od predaje proizvoda u posjed Kupcu bez navođenja razloga isključivo i jedino pod slijedećim uvjetima:

  • da proizvod koji je kupljen nije korišten
  • da proizvod koji je kupljen nije kupljen na akciji
  • da proizvod nije rađen ili naručivan isključivo na zahtjev kupca to jest da je kupljen iz redovnog asortimana Prodavatelja

Kupac to može učiniti putem bilo kakve nedvosmislene pisane izjave kojom izražava svoju volju da raskine zaključeni kupoprodajni ugovor, poslane Prodavatelju na adresu:

KOPIN d.o.o., Zametska 100 A, 51000 Rijeka

Ili e-mail adresu : kopin@kopin.hr

u kojoj izjavi će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail i podatke o primljenom proizvodu.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora: ako je usluga ispunjena u potpunosti, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako usluga bude potpuno ispunjena. Ako je predmet Ugovora proizvod koji je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima. Da bi Korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Kopin d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka.

Ako Korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, umanjen za trošak dostave kada isti postoji, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Kopin d.o.o. zaprimi Korisnikovu odluku. Trošak povrata robe s osnova jednostranog raskida ugovora od strane Kupca snosi Kupac.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je Korisnik izvršio uplatu. U slučaju da Korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Kopin d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu proizvod bude vraćen ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da mu je proizvod poslan.

7. POVRAT/REKLAMACIJA ROBE

U slučaju povrata robe, kupac je dužan uputiti reklamaciju KOPIN d.o.o. e-mailom, telefonski ili pismeno sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Kupljene proizvode potrebno je vratiti neoštećene u originalnoj ambalaži i u nepromijenjenoj količini osim ako su proizvodi uništeni, bez ambalaže ili se njihova količina smanjila bez krivnje kupca.

8. ZAŠTITA PODATAKA

8.1. Zaštita vaših osobnih podataka znači:

Nikada nećemo zlouporabiti vaše osobne podatke na bilo koji način.

Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani.

Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu.

Bilo kada se možete brzo i lako odjaviti iz bilo koje od naših e-mail lista.

8.2. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

KOPIN d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KOPIN d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

8.3. Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

KOPIN d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

9. Uporaba kolačića (cookies)

Kopin d.o.o. može koristiti kolačiće (tzv. Cookies) za prikupljanje i obrađivanje podataka korisnika. Ti se podaci koriste u svrhu prikupljanja skupnih statističkih podataka o korisnicima, te datumu i vremenu njihovog pristupa mrežnim i društvenim stranicama.

 

© Kopin d.o.o. 2024. Sva prava pridržana.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.