OD PROJEKTA DO OPREME

Kompletna rješenja za ugostiteljske objekte

Od 1996. godine na usluzi Vam stoji tim ljudi koji se prvenstveno ističe po svom iskustvu i stručnosti.

Specijalizirani smo za opremanje ugostiteljskih objekata i projektiranje istih. Osim toga, kod nas možete pronaći i kupiti ugostiteljski namještaj i opremu, kao što su vanjske stolice od metala ili tehnoratana sa aluminijskom konstrukcijom, postolja i topalit ploče, unutarnje stolove te barske i restoranske stolice. Vršimo uslugu dostave i montaže na objektima.

U mogućnosti smo za Vas opremiti kuhinju sa neutralnom kuhinjskom opremom te svim profesionalnim kuhinjskim uređajima kao što su plinski ili električni štednjaci, topli i hladni pultovi, mašine za pranje suđa i druga kuhinjska oprema.

Prema Vašim željama i potrebama naši projektanti učinit će Vaš prostor zanimljivijim i funkcionalnijim.

Svojim iskustvom i profesionalnošću zadobili smo povjerenje stranih partnera, proizvođača stolica, fotelja, garnitura, postolja i topalit, SM France i Isotop tankih ploča za caffe i lounge barove, restorane, hotele i time postali direktni uvoznici njihovih programa.

Još važnije je da smo dobili povjerenje brojnih kupaca na području cijele Hrvatske, a o čemu najviše govori i naša referentna lista.

Nadamo se da ćete na ovim stranicama pronaći željene informacije i pregledom referentnih radova steći uvid u veličinu i kvalitetu našeg poslovanja.

PROJEKTIRANJE

Prema Vašim željama i potrebama te našem višegodišnjem iskustvu možemo Vam pružiti usluge izvida, izmjere prostora, idejnih rješenja.

U mogućnosti smo napraviti rješenja i izvedbu Vašeg prostora od najjednostavnijih (izrada rješenja šankova) do najzahtjevnijih projekata (projektiranje, caffe barova, kuhinja...). Neka od rješenja možete pogledati na stranicama projektiranja ili referenci.

 

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.